salgs- og leveringsbetingelser

Forretningsbetingelser

Generelle oplysninger

Brørup Elektro ApS

CVR. Nr.: 25907558

info@bnelektro.dk

Tlf.: 75 38 36 09

 

Betaling
bnelektro.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi opkræver ingen gebyr for betalingskort pr. 1/1-18 i henhold til ny lovgivning. Dog undtaget er firmakort og kort uden for EU og betalingskortordning med tre parter. Betaling med almindeligt Dankort/visa er uden gebyr.

bnelektro.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering
bnelektro.dk prøver at efterstræbe at behandlingen af ordrer indgået før kl. 14:00 bliver behandlet samme dag. Ordrer indgået efter kl. 14:00 bliver først behandlet dagen efter.

bnelektro.dk sørger for levering med Post Danmark/GLS eller anden transportør (med mindre andet angives) til modtager.

Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark/GLS eller anden transportør overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Transportøren, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Post Nord kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

bnelektro.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord/GLS eller anden transportør. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender bnelektro.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Vi leverer kun varer til Danmark som standart og priserne opgivet i shoppen forudsætter at det er levering i Danmark. For pakker til udlandet kontakt os venligst, da vi gerne hjælper med udlandspakker.

Modtagerflex hos PostNord

Når du er tilmeldt dig Modtager Flex, så hæfter du selv for pakken, herunder hvis den skulle bortkomme eller blive beskadiget. 

Hvis pakken står som leveret under Track and Trace, kan vi desværre ikke hjælpe dig. 

Vi foreslår, at du kontakter Post Danmark for at høre dem, om de har leveret pakken, eller om den er undervejs. 

Gebyr

Vi har et gebyr for ordrer under 100 kr. ekskl. moms på 50 kr. for at dække de omkostninger der er i forbindelse med små bestillinger, du kan slippe for gebyret ved at bestille for over 100 kr ekskl. moms.


Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Brørup Elektro ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Varen sendes til:

Brørup Elektro ApS

Tirslundvej 35

6650 Brørup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du;

a)      har modtaget din vare

b)      får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c)      får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at meddele os via mail: info@bnelektro.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                          

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I dette tilfælde kommer der et returgebyr på for fragten.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Dette gælder for kompressorer, højtrykrensere, transportbånd, betonblandere, og andre palle varer

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til op ca. 2500 DKK.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Batterier,                 

1.      Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg – modificeret efter forbrugerens ønsker

2.      Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

3.      Levering af forseglede varer, som af sundheds beskyttelses- eller hygiejne mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

4.      Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

5.      Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelses arbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

6.      Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købs beløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leverings form end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Brørup Elektro ApS

Tirslundvej 35

6650 Brørup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.  

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller din faktura.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn:

Adresse:

Telefonnummer:

E-mail adresse:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Brørup Elektro ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og Bogholderen samt webansvarlig for Brørup Elektro ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på bnelektro.dk er Brørup Elektro ApS

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til bnelektro.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Elektroshop.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Brørup Elektro ApS via e-mail info@bnelektro.dk


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@bnelektro.dk att: Hanne Nissen.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive
En klage over en vare eller tjenesteydelse til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (link) 
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.
Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Cookies

På Bn-elektro.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
 
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på elektroshop.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere bnelektro.dk.  
 
Ordreoptagelsesvilkår
 
I forbindelse med placering af din ordre, vil vores Web Shop fremsende en E-mail til dig, således at du kan se om din bestilling er korrekt.
Ved accept af leveringsbetingelser, accepteres også at denne e-mail ikke kan opfattes som en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Men alene et elektronisk svar, til at fastslå om det rigtige er indtastet.
Der tages forbehold for åbenlyse fejlindtastninger, It fejl og forcemajure.