Cookies og persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på bnelektro.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
  • Navn 
  • Adresse 
  • Telefonnummer 
  • E-mail adresse 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Elektroshop/Brørup Elektro ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Ansatte hos Brørup Elektro ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Den dataansvarlige på bnelektro.dk er Brørup Elektro ApS
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
 
Oplysninger afgivet til bnelektro.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos bnelektro.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Brørup Elektro ApS via e-mail info@bnelektro.dk.
 

Cookies

På elektroshop.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
 

Første gang du lander på denne hjemmeside ser du et banner med information om cookies til statistik. Hvis du klikker på linket "Nej ", sættes der ingen cookies til statistik. Vi bruger dog en cookie, for at huske dit Nej til statistik. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. 

Hvis du klikker dig videre til endnu en side, uden at vælge "Nej tak ...", sættes der cookies til at samle statistik, og banneret forsvinder. Vi bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden. Oplysningerne i statistikken er anonyme og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Afvis eller slet cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg du foretager.

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Klik på browser listen for at få vejledninger til din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på elektroshop.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere elektroshop.dk.